onsdag 27 maj 2009

Oj oj oj oj!

HEJ,
Det var värst vad dåliga vi har varit på att uppdatera bloggen på sistonde! Vi borde ju nu, om någonsin, vara väldigt aktiva och skriva om allt som händer när vi är mitt uppe i valrörelse. Man kan väl dock se det från andra hållet, att det händer massor och att vi är ute och kampanjar så mycket att vi inte hinner uppdatera bloggen. Hur som helst så borde vi bli bättre på detta. Mycket har hänt sedan Charles skrev sist.

  • Gunnar Hökmark var och talade på Europaskolan i Strängnäs förra tisdagen, han var väldigt bra som vanligt!
  • Vi kampanjade lite smått på Europaskolans volleyboll-turnering i torsdags. Vi hade också ett MUF-lag med men det gick inte riktigt så bra som man kunde ha hoppats på, men vi var glada ändå :)
  • I söndags var Christofer Fjellner och kampanjade i Nyköping/Oxelösund med några MUF:are.
  • I måndags hade Charles debatt på NTI-gymnasiet i Eskilstuna, han var mycket duktig. Det blev därefter talarkväll i Katrineholm med MUF:s valledare, våran sörmlänning, Erik Bengtzboe. Eftersom vi tyvärr inte blev så många så blev det en chill talarkväll ute i en park med kakor, vi ringde därefter lite TM-samtal för att påminna nya och gamla medlemmar om att de inte ska glömma att gå och rösta på moderaterna i EP-valet.
  • Igår höll MUF Södermanland sin kampanjdag. Det kampanjades i både Eskilstuna, Strängnäs och Nyköping och massor med nya frihetsvänner värvades! Jag & Charles ringde massor med TM och på kvällen grillades det i Strängnäs.


Med bara 11 dagar kvar till valdagen så märker man att temperaturen har höjts betydligt både inom media och överallt annars. Det händer mycket fram till valdagen och nu är det bara att tuta och köra!


Vill du vara med och göra skillnad?


Hör av dig till Södermanlands valledare Charles Westerberg (0735269142)


eller distriktsordförande Lina Bengtzboe (0709727923)


GLÖM INTE ATT PÅMINNA ALLA DU KÄNNER OCH TRÄFFAR OM ATT GÅ OCH RÖSTA, OCH FÅ DESSA ATT RÖSTA PÅ MODERATERNA!!
NU VINNER VI VAL VÄNNER :D


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar