lördag 6 juni 2009

KAMPANJ!

Det är mindre än 24 timmar kvar tills vallokalerna stänger! DET ÄR NU DET GÄLLER! Jag vet att jag har skrivit det i de senaste inläggen men det är verkligen så det är. Om inte vi kämpar nu så kommer det att vara försent. På måndag är det försent, vi måste kampanja nu, dygnet runt fram tills vallokalerna stänger. På måndag kan vi sova, nu ska vi kampanja! Vi har varit ute och kampanjat dygnet runt de senaste dagarna och vi kör i natt igen.

Just nu sitter vi i Strängnäs!
Igår hann vi med kampanj i Eskilstuna, först med finansminister Anders Borg & nr. 2 på M:s lista till Europaparlamentet Anna Ibrisagic. Den här veckan firar man i Eskilstuna stadens 350 årsjubileum och det var väldigt mycket folk ute på stan. På fredagskvällen hölls Rix FM festival och vi var självklart där och kampanjade, senare spelade även Agnes och vi delade ut foldrar och solskyddsfaktor, de gick åt som smör :) Efter att ha klistrat klistermärken över halva stan så drog vi till Nyköping, vi sov en sväng på en rastplats på vägen och åkte vidare. Vi lappade bilar i ett nollgradigt Nypan och klistrade mer klistermärken.

Klockan 10.00 var vi duktigt på stora torget i Nyköping eftersom vi trodde att moderaterna skulle vara där. De var de inte. Vi sprang hem till Charles och åt kampanjfrukost och sen tillbaka till torget och övertygade människor om att de skulle gå och rösta på moderaterna! Därefter åkte vi till Strängnäs och kampanjade med valbussen där bland annat Anna Ibrisagic var med. I brist på folk tog vi en sväng runt staden i bussen, en gigantisk reklampelare, lappade bilar & cyklar och kampanjade på tågstationen. Nu har vi reggat nummer för att påminna alla om att gå och rösta imorgon! I natt ska vi lappa bilar, göra grymma grejer och ta oss till Nyköping för att kampanja med en av valbussarna som kommer dit klockan 09.00.

KAMPANJA DUKTIGT! GÅ OCH RÖSTA OCH PÅMINNA ALLA, VERKLIGEN ALLA, OM ATT DE SKA GÅ OCH RÖSTA OCH ATT DE SJÄLVKLART SKA RÖSTA PÅ MODERATERNA!

NU VINNER VI DET HÄR VALET :D
PUSS&KAKA!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar