torsdag 4 juni 2009

Södermanland är på G, det är nu det gäller!

HEJ!

I onsdags kampanjades det med bland annat Christoffer Järkeborn, nr. 6 på moderaternas lista, i Nyköping. Det blev eftermiddagskampanj i Mariefred först och sedan blev det kvälls- & nattkampanj i Strängnäs. Efter flera äventyr kom vi till sist hem oskadda.

Många timmars sömn blev det inte för oss men är det valrörelse så är det! Jag, Lina, Charles, Gustav och Erik begav sig klockan 05.45 från Strängnäs för att kampanja i Gnesta, på pendelstationen där. Det var en stor uppslutning moderater vilket självklart är väldigt roligt. Vi gjorde påsar med äpplen, Fredrik-lappar och solskyddskräm och sedan delade vi ut dessa. Vid 8-tiden när de flesta pendlare åkt till jobbet begav vi oss tillbaka till Strängnäs. Då vi hade sällskap av valledare Erik så var han givetvis tvungen att livestreama. Det blev bad, i livestreamen. Precis som det ska vara :) Det blev bastu och sedan gjorde Erik underbart god kampanjfrukost till oss i form av de godaste våfflorna jag någonsin ätit.

Vi begav oss därefter till Eskilstuna för att lyssna på lite paneldebatt i ett väldigt otäckt väder. Det blåste som satan, det var väldigt kallt och det ösregnade. Fast det brukar ju sägas att "det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder" så vi slutade givetvis inte kampanja bara för att det regnade lite. Ut i Borsökna i Eskilstuna åkte vi eftersom vi visste att det fanns ett stort villaområde där som vi kunde brevlådekampanja i. Vad vi inte visste var hur stor detta område var, det visade sig nämligen att det var OÄNDLIGT. Jag skojar inte. Vi var ute i massa timmar och något säger mig att vi ändå bara hann med en bråkdel. Kul var det i alla fall, även om vi var hur blöta som helst! Därefter begav vi oss hemåt på olika håll.

Både i Strängnäs och Nyköping höll MUF & moderaterna nattkampanjer senare på kvällen och imorse kördes även morgonkampanj vid tågstationerna i dessa två städer.

Tack till alla som var med under dessa aktiviteter och tack till alla de som just nu kampanjar för fullt för att vi ska vinna valet på söndag. Om du inte kampanjar än så tycker jag att du ska göra det nu. Var med och gör en insats för friheten, du kan göra skillnad. På måndag är det försent, DET ÄR NU DET GÄLLER!!

Vill du också hjälpa till?

Hör av dig till mig, Gabriella (0736229455), eller till någon annan du känner i distriktet eller i din förening.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar